eSky / Restrikcije putovanja – COVID-19

Informacije i dokumenti potrebni putnicima

Provjerite što trebate znati kako biste realizirali putovanje!

Saznajte šta vam je potrebno prije putovanja

Upotrijebite formular ispod kako biste saznali kako se pripremiti za putovanje.

Unesite svoje državljanstvo. Upozorenje! Ukoliko posjedujete pasoš više država, navedite državljanstvo zemlje čiji ćete pasoš koristiti za planirano putovanje.

Unesite državu-odredište vašeg putovanja. Upozorenje! Ako vaše putovanje uključuje presjedanja u zračnim lukama u drugim zemljama, pojedinačno i na isti način provjerite dokumente i ograničenja koja je uvela država u kojoj ćete presjedati.

Primat ćete informacije o otvaranju granica, uvedenim ograničenjima, kao i informacije o pravilima eventualne karantene i dokumenata koje je potrebno popuniti prije putovanja.

Upamtite!

Ograničenja i zahtjevi koji se odnose na dokumenta dinamično se mijenjaju. Kako biste bili sigurni da će vaše putovanje proteći bez problema, redovito provjeravajte informacije! Preporučujemo također i da provjerite vladine web stranice vaše odredišne ​​zemlje i zemalja gdje presjedate ako se vaše putovanje sastoji od više letova.

Kakvu ćete vrstu informacija dobiti?

Otvaranje granica

Informacije o tome jesu li granice odabrane zemlje otvorene ili zatvorene. Zahvaljujući ovome saznat ćete može li se realizirati planirano putovanje.

Ograničenja

Pojedinosti koje se odnose na ograničenja prilikom prelaska granice, kao i relevantne informacije o mogućnosti ulaska na teritorij određene države državljana drugih zemalja.

Pravila karantene

Koliko dugo traje karantena i na koga se odnosi u odabranoj zemlji.

Potrebni dokumenti

Popis potrebnih dokumenata koje je potrebno popuniti prije polaska na putovanje. Upozorenje! Neke zemlje zahtijevaju da ispunite svoje papire čak 72 sata prije polaska na put.

Mjere zaštite

Pravila koja se odnose na nošenje maski i poduzimanje mjera zaštite na javnim mjestima.

Najpovoljnije ponude! Čak do 40% popusta

Posebne ponude spremamo samo za odabrane putnike. Postanite jedan od njih.

Preuzmi aplikaciju i planiraj putovanja

  • Jedna od najboljih aplikacija u kategoriji putovanja
  • Nove dnevne ponude pod Vašim prstima
  • Sve rezervacije na jednom mjestu